Ez nem Rólad szól…….

Ez nem Rólad szól…….

Nem, mert rólunk. Mindenkiről, aki itt él……..
Talán sokszor érzed, talán nem, hogy a világ összeesküdött ellened. Ilyenkor tévesen tapasztalod meg, a  igazságtalanságot, a földi lét hamisságát, s ebben az összetört állapotban Hazavágysz.
Haza, de nem tudod hol van. A Hazátlanság érzésében elindulnál, de a félelem visszatart, s a félelem magányos szigetén kétségbe esve teszed fel a kérdést: Ki tehet arról, hogy száműzötten éled az életed?
Csak Te… senki más! Minden ami világodban jelen van, Tanítód, Mestered. Annak ellenére, hogy nem veszed észre, a világ jó. Hozzád, hozzám…. Választottál díszletet,melyet kívánságod szerint elkészítettek számodra. Pont mint egy színházban, lettek színészek, jelmezek, maszkok, s megannyi kellék, hogy Te eljátszhasd amit annyira szerettél volna. Minden lett, amire csak vágytál, s amire szükséged volt, van. Csak azért, hogy tanulhass, hogy felébredj, hogy láss. Mert ezt szeretted volna. Látni a csodát, amit a Földi éden kínál.hiba
Azt a sok embert, színészt, aki szerepét játssza az életedben, -asszisztál, zenél, sminkel, súg,- mind-mind Isten szerzőtette erre a darabra. A te okulásodra, komédiáznak évek óta. Minden lehetőség adott. És tudod ki játssza legjobban a szerepét? A Mestered, aki szembesít saját gyengeségeiddel. Mesterré válik mindenki akinek létezése szálka a szemedben.

Láss! Nézz bele a Világnak nevezett tükörbe, s figyeld meg
mit látsz?
Tükrözni fog Téged. Minden, és mindenki Te vagy ebben a tükörben.

Nem Rólad szól, nem, mindenkiről. Ha félsz, önmagadtól félsz, de ne tedd.

Légy Hálás ………………….

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!